<

У Володимирі-Волинському очікують надходження 25 експрес-тестів на коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:17 | 23.03.2020 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

23-го березня у Володимир-Волинський відправлена перша партія експрес-тестів на коронавірус. 25 тестів надійдуть з дня на день.

Про це стало відомо БУГу під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо запобігання коронавірусу 23-го березня.

За словами генерального директора КП «Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги» Катерини Чубок, тести відправлені поштою. Це перша партія, оскільки більше поки отримати не вдається через дефіцит даної продукції у державі.

“Сьогодні поштою нам відправлена перша партія тестів на коронавірус. 25 штук. На даний момент маємо кілька тестів на грипи. В принципі, до роботи готові”, – зазначила Чубок.

Також, зазначили, що в ЦПМД та лікарню було докуплено дезінфікуючі розчини, захисні костюми, халати і щитки для медиків.

Начальник міського відділу з питань охорони здоров’я Тетяна Ващук повідомила, що 30-го березня очікують на відкриття тендеру на придбання кисневої станції у Володимир-Волинську лікарню.

Заступник головного лікаря КП «Володимир-Волинське ТМО» з медичної частини Віталій Баюн розповів, що спостерігається проблема із довозом медпрацівників до лікарні. Мер міста Петро Саганюк зауважив, що дане питання проговорено з головами ОТГ, буде сприяння. Якщо потрібно, то буде виділена машина з міськради.

Також під час комісії повідомили, що спостерігається зменшення випадків захворювань у місті на грип та ГРВІ. Так 20-го березня спостерігалося 54 випадки серед дорослих і всього 6 дітей.




коментарів: 2
  1. Виділяються в країні мільйони на боротьбу з коронавірусом, а тут аж 25 тестів має прийти.Накрадуть грошей сукі ще більше ніж на тій клятій війні…….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок