<

У Володимирі-Волинському на 20% зменшать плату за оренду торговельних площ під час карантину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 28.04.2020 / Володимир / , /
Перегляди
94
/ Коментарі відсутні

28-го квітня на території Володимир–Волинського госпрозрахункового ринку відбулася зустріч підприємців з керівником ринку, під час якої прийняли рішення про зменшення на 20% розміру плати за оренду торговельних площ на період карантину.

На зустрічі були присутні перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, керівники управлінь економічного розвитку та інвестицій міськвиконкому Оксана Субицька та  Держпродспоживслужби Надія Лозовицька, – йдеться на сайті міста.

Підприємці розповіли, що з оголошенням карантину вони повністю припинили свою діяльність, не мають чим платити за оренду торговельних площ на ринку та не можуть здійснювати торгівельну діяльність навіть із застосуванням адресної доставки замовлень.

Ярослав Матвійчук аргументував, що комунальне підприємство “Речовий ринок” на період карантину зменшило розмір орендної плати на половину, а тому рекомендував і госпрозрахунковому ринку теж ввійти в складне становище підприємців та зменшити орендну плату. 

Він також поінформував, що 27 квітня міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк звернувся до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням дозволити працювати ринкам (всіх типів) та бізнесу, а також послабити під час карантину умови його ведення.

Керівники управлінь економічного розвитку та інвестицій міськвиконкому Оксана Субицька, Держпродспоживслужби Надія Лозовицька та директор СТ “Володимир–Волинський ринок” Ігор Федоришин обговорили можливість відновлення роботи ринку у разі прийняття 29 квітня Урядом рішення про відкриття продуктових ринків в умовах карантину.

Нагадаємо, підприємці Володимира-Волинського опинилися у скрутному становищі та вимагають від влади підтримки або відкриття бізнесу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця