<

У Володимирі-Волинському хочуть заборонити міжміським автобусам посадку пасажирів на зупинках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 3.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарів 12

У Володимирі-Волинському можуть заборонити міжміським автобусам проводити посадку чи висадку пасажирів на міських зупинках.

Усе через те, що міжміські автобуси створюють затори поблизу зупинок та заважають міським маршруткам перевозити пасажирів.

Особливий акцент поставлять на заборону зупинок автобусів, які курсують у міжнародних напрямках, зокрема в напрямку Польщі. Вони є одними з найбільших за своїми розмірами, тому такий автобус може блокувати під’їзд міської маршрутки до зупинки.

Начальник управління ЖКГ Володимир-Волинського виконавчого комітету Віктор Фіщук розповів, що правила надання послуг пасажирського автомобільного транспорту затверджені відповідною постановою Кабінету міністрів України від 18.02.1997 року N176. Згідно цих правил, перевезення поділяються на міські (в межах населеного пункту) – організовує виконавчий комітет, а саме на конкурсі визначає перевізника, затверджує маршрут, встановлює зупинки і ціни на проїзд; міжміські і приміські в межах області – обласна державна адміністрація; Міжміські і приміські за межами області та міжнародні – Мінінфраструктури. Згідно п.28 Правил, – місцями зупинок автобусів на приміських, міжміських та міжнародних маршрутах є виключно автостанції.

“Крім автостанцій, такі автобуси можуть зупинятися на міських зупинках за умови погодження виконавчим комітетом таких зупинок в паспорті маршруту. Наразі жодних погоджень виконкомом на міжнародні маршрути не надавалося. Тому, виконавчий комітет звернувся до Укртрансбезпеки з проханням провести рейдову перевірку по місту усіх транзитних перевізників щодо порушень вимог вищевказаної постанови”, – наголосив Віктор Фіщук.




коментарів: 12
  1. Просто потрібно прибрати з автостанції цих ,,ЗАСАДОЧНИХ,,і все стане на свої місця.

  2. Затори створюють машини які паркуються біля базару.А не автобуси які зупиняються на зупинках.

    • згідний з Вами. Коли вже наведуть порядок під носом у мерії? Біля базару не проїхати .

  3. Саме цікаво , що цю ситуацію створюють працівники АС, які не пускають посадку пасажирів з інтернет квитками, самі із за своєї обмеженості такого сервісу не надають, на томість створили свою монополію , з хамською поведінкою ставлять свої вимоги, краще б влада на це звернула увагу , тому що це пряме порушення прав споживача.

  4. Может нехай взагалі по об’їздній їздять? Нема чим зайнятись, чи автостанція план не виконує?

  5. Зашибісь ,тобто якщо я живу у військовому містечку і маю їхати на Ковель , то тепер я маю іти на автостанцію? А може хай Фіщук погуляє по місту ,а то видно набрав зайві кілограми

  6. виходить, що військовослужбовцю з Ковеля чи Любомля потрібно їхати спочатку на автостанцію, а тоді вже міською маршруткою в частину, або вагітній жінці чи мамі з дитиною в садочок/школу чи поліклініку так само?і т.д. де логіка??? хіба збільшити дохід міським перевізникам, але у час-пік вони і так ледь справляються з тою кількістю пасажирів, яка уже є!!!!!!!

  7. А якщо людина з важким багажем чи хвора живе в військовому містечку то їй треба бігти на автостанцію?! Віктор Фіщук ви катаєте свою сраку на машині що вам до тих маршруток? А люди похилого віку не мають змоги іноді ходити на такі дистанції. Якщо таке буде я обіцяю що поріжемо колеса міським маршруткам, вам на машині, і перекриємо дорогу сполученням Володимир-Волинський-Ковель. Ганьба!!!!

  8. Стоянку біля Салюта вже давно потрібно прибрати ,а зробити на шШвченка біля собору .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер