<

У Володимирі-Волинському хочуть підняти вартість проїзду по місту до 5 гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:07 | 29.12.2018 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарів 10

На сайті Володимир-Волинської міської ради оприлюднили проект регуляторного акту про можливе збільшення вартості проїзду у міських маршрутках до 5-ти гривень, а дітям шкільного віку – 3 гривні.

Зазначимо, що дана пропозиція поки є проектом. Раніше на сайті “БУГ” йшлося, що перевізники зверталися до міського голови Петра Саганюка з проханням підняти тарифи на перевезення.

27-го грудня на сайті міської ради з’явив проект рішення. Відтак пропонується встановити тарифи на послуги з перевезення одного пасажира автобусами на міських маршрутах загального користування, що працюють в режимі маршрутного таксі, в  наступних розмірах:

–  в межах міста в розмірі 5-ть гривень.

– до села Зимне –  6-ть гривень.

– до сіл Фалемичі,  Шистів та Горичів по 7 гривень.

Для дітей шкільного віку від 6 до 14 років встановити вартість проїзду автобусами на міських маршрутах загального користування, що працюють в режимі маршрутного таксі – 3 гривні.

Перевезення дітей віком до 6 років без права зайняття ними окремого місця здійснюватимуть й надалі безоплатно.

В аналізі регуляторного акту розглядали три варіанти вирішення проблеми. Перша – не підіймати тарифи і залишити на нинішньому рівні, однак як результат деякі підприємці можуть відмовитися від надання послуг. Друга альтернатива – щоб виконком дофінансовував витрати підприємців, однак для цього потрібно виділяти кошти з бюджету. І третя – підняття тарифів.

Громадське обговорення з цього приводу відбудеться 28 січня 2019 року. Після погодження проекту на слуханнях, його відправлять на розгляд виконкому, який прийме рішення.




коментарів: 10
  1. Так як їздить четвірка, то перевізник хай би давно відмовився. Може нормальна людина з придатними для перевезеня автобусами візьме маршрут.

  2. тре оптимізувати 3 і 5 та 10 гривень . щоби справєдліво було. і нетак щастьє було щодень. а то скиглять а самі машини таможать по 100 тисяч. однозначно треба піднімати . а за пінсіонєрів то скіко там їздять по 5-6 можуть платити.

  3. а може зразу ж підняти тариф до 100 грн – це точно влаштує перевізників!!!
    Подивіться якими особистими машинами володіють власники-перевізники , куди їздять відпочивати їхні дружини , і яких оселях живуть їхні сімї -і все стане на своє місце – точно бідують та ще й як … Та й міськвиконком завжди йде на поводу цих бідаків- ще не разу не оприлюднив до громадських слухань чітких розрахунків – звідки ж беруться такі тарифи …

    • Та вас якби даром возили то всерівно б казали що власники жирують. Вам ніколи не догодиш. Бізнес для отримання прибутку.

      • во-во, прибуток понад усе – основне гасло капіталізму, так шо нема чого скиглити

  4. А нічого, що в Луцьку вартість 5грн і ти їдеш 40хв, сто зупинок, пробки. А в нас з Луцької на Ковельську,при меншому трафіку, 7 зупинок і та сама ціна? Якщо піднімати ціну то ставити умови підвищити комфортність (нормальний обігрів, кондиціонер в літню пору, і т.д.)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер