<

У Володимирі-Волинському готуються до виборів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:27 | 6.02.2019 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

5-го лютого у виконавчому комітеті міської ради було проведено нараду, на якій обговорювали хід підготовки до проведення чергових виборів Президента України.

З інформацією про підготовку до виборів виступила керуючий справами Наталія Прогонюк, повідомляють на офіційному сайті Володимира-Волинського.

Територіальний виборчий округ № 19 відповідно до постанови ЦВК № 159 від 19.10.2009 включає в себе міста Володимир-Волинський, Нововолинськ, Володимир-Волинський, Іваничівський  та Любомльський райони. Центр округу – м. Володимир-Волинський.

Орієнтовна кількість виборців – 147,5 тис.

На даний час вивчається питання місцерозміщення окружної виборчої комісії, формування якої буде завершено до 18-го лютого.

Відповідно до постанови ЦВК № 66 від 10.04.2012р. у місті  утворено 19 виборчих дільниць. Орієнтовна кількість виборців – 28064.

До 12-го березня будуть утворені дільничні виборчі комісії.

Списки виборців, а також іменні запрошення формує відділ ведення Державного реєстру виборців, яким налагоджено взаємодію із суб’єктами подання відомостей про виборців та оперативне уточнення персональних даних виборців.

У ході обговорення питань особливу увагу було звернено на забезпечення громадського порядку, охорони виборчих бюлетенів органами поліції, забезпечення виборчих дільниць засобами зв’язку, комп’ютерною технікою, а також оперативне фінансово-казначейське обслуговування виборчого процесу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер