<

У Володимирі-Волинському до кінця тижня вартість проїзду в міських маршрутках зросте до 5-ти гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 29.01.2019 / Володимир / /
Перегляди
3
/ коментарів 6

29-го січня у Володимирі-Волинському провели позачергове засідання виконавчого комітету, на яке винесли одне питання – затрвердження нових тарифів на проїзд в маршрутках.

Члени виконавчого комітету голосуванням підтримали підняття тарифу, однак поставили умову перевізникам – привести в порядок автобуси.

Олександр Приступа наголосив, що автобуси на деяких маршрутах знаходяться в дуже поганому стані. І що перевізники в першу чергу мають подбати про якість надання послуг.

Додамо, що громадське обговорення з приводу підняття тарифів відбулося у понеділок, 28-го січня.

Нові тарифи вступлять в силу після опублікування в газеті “Слово правди”.

Нагадаємо, що пропонується встановити тарифи на послуги з перевезення одного пасажира автобусами на міських маршрутах загального користування, що працюють в режимі маршрутного таксі, в  наступних розмірах:

–  в межах міста в розмірі 5-ть гривень.

– до села Зимне –  6-ть гривень.

– до сіл Фалемичі,  Шистів та Горичів по 7 гривень.

Для дітей шкільного віку від 6 до 14 років встановити вартість проїзду автобусами на міських маршрутах загального користування, що працюють в режимі маршрутного таксі – 3 гривні.

Перевезення дітей віком до 6 років без права зайняття ними окремого місця здійснюватимуть й надалі безоплатно.

Також нагадаємо, що під час громадських обговорень 28-го січня дискусії точилися навколо технічного стану громадського транспорту та графіків руху.

Читачі інтернет-видання «БУГ» поділилися з нами фотографіями з транспортних засобів, які курсують у місті та районі.




коментарів: 6
  1. так просто приймати рішення владою про підняття тарифу зразу на 25 відсотків є недопустимо !!! Бо хіба на 25 відсотків вироли ціни на пальне – ні , хіба виросли запасні частини на 25 відсотків – ні , хіба на 25 відсотків виросла офіційна зарплати в рорахунках , яку проводили економісти міськради – ні . Чому не було оприлюдні розрахунки з вихідними даними , що приймалися за основу при призначенні тарифу 5 грн.??? хіба можна було назвати громадським обговоренням дійство , що відбулося 28 січня… Де ж ті представники громади… А вони просто не вірять , що влада буде зважати на їх думку … Ну що ж на фоні підняття цін на продукти харчування , тарифів на вивіз сміття , тарифів на тепло , на газ- члени виконавчого комітету , прийнявши рішення про підняття цін на проїзд на 25 відсотків без прозорого обгрунтування вирішили теж познущатися з пенсіонерів та малозабезпечених верств населення і подати ще трохи доходів для сімей перевізників , які на даний час вже є добре матеріально забезпечені . ” Правильним шляхом йдете в інтересах перевізників -панове – члени виконавчого комітету …

  2. І ще. всі хто на позачерговому засіданні голосував за підняття тарифів маршрутками не користуються і вони зовсім не колишуть інтереси пристих людей – чиновники ( члени міськвиконкому) отримали підняття заробітних плат в 3 рази , дехто отримав позачергово земельку , дехто з членів міськвикокому отоимав неправомірно землю під приватну церкву і ще хатинку на вул. Шахтарській , декого папа врятував від кримінвлу , дехто з членів міськвиконкому сидить на валізах і чекає нової посади – генерального директора – , а дехто мріє про булаву майбутнього мера і, що отримає підтримку зі сторони нинішнього мера з використанням відповідного впливу на бюджетників -ну скажіть хто буде виступати проти того , що скаже папа ??? ЗВИЧАЙНО ні і тому всі прийняття рішень сьогоднішнім складом міськвикокому є передбачливим до кінця каденції цієї влади…і на якісь дискусії та іншу думку відмінну від позиціє мера варто не сподіватись…

  3. А возити за п’ять гривень будуть і далі в цих дірявих і ржавих кастюлях ,то може вже й білети будуть видавати при проізді і рахувати іх як полісом страхування від нещасного випадлку в цих ,так званих маршрутках,чи білети не вигідні ,бо тоді можна порахувати скільки ці бариги заробляють і як треба платити в казну .

  4. Це зависока ціна для нашого міста. У Луцьку для дорослих такаж ціна. А для дітей у нас було дві гривні і уних, але в них і після восьмої вечора дві і на канікулах лишалось дві гривні. Кілометраж Луцька і Володимира не порівняти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер