<

У Володимирі-Волинському благодійники вручили подарунки вихованцям спеціальної школи-інтернат. Фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:02 | 21.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
21
/ Коментарі відсутні

Уже 13-ий раз поспіль, за доброю традицією, 21-го травня у Володимирі-Волинському відбулася благодійна акція «Все добро дітям», яку організував ФПП «Бізнес-Центр». У рамках акції місцеві підприємці і благодійники вручили подарунки вихованцям спеціальної школи-інтернату для дітей з вадами слуху.

Передавали подарунки у місцевому розважальному центрі для дітей, де дітлахи також змогли безкоштовно досхочу погратися і весело провести час. Цьогоріч до акції долучилося більше 20 благодійників. Серед них – Мирослава Шишко, власниця магазину дитячого одягу «Аня».

За її словами, до акції долучилася цьогоріч вперше. На її замовлення для 41 вихованця закладу були пошиті костюми. Також купили і передали дітям солодощі та кульки. Подібні комплекти вручатимуть незабаром і діткам з соціально незахищених сімей. Власниця магазину «Аня» розповідає, що долучилася до акції не роздумуючи, адже «треба ділитися тим, що маєш».

Як зазначили у «Бізнес-Центрі», подарунки, зібрані меценатами, дуже значущі для дітей і приємно, що цьогоріч участь в акції взяло так багато благодійників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця