<

У Володимирі-Волинському відновили опалювальний сезон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:22 | 17.04.2020 / Володимир / /
Перегляди
0
/ коментарі 3

Від 17-го квітня у Володимирі-Волинському відновлюють теплопостачання у домівках жителів міста через пониження температури повітря на дворі.

Враховуючи пониження температурних показників зовнішнього середовища та згідно з розпорядженням міського голови, КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» відновлює опалювальний сезон з 17-го квітня для всіх категорій споживачів, – повідомляє пресслужба КП “Володимир-Волинськтеплоенерго».

Подача гарячої води для всіх категорій буде здійснюватись згідно з діючим графіком та додатковим днем на період Великодніх свят, 20-го квітня з 06:30 до 23:30.

“З метою якісного надання послуги теплопостачання звертаємось до голів ОСББ, ЖБК, Управляючої житлової компанії та мешканців останніх поверхів багатоповерхових будинків з проханням проводити спуск повітря у верхніх точках внутрішньобудинкової системи опалення для налагодження системи в цілому та можливості надання якісних послуг для мешканців міста”, – йдеться у повідомленні.




коментарів: 3
  1. В тому теплокомуненерго одні дибіли. Було холодно, не палили. Тільки температура піднялася, то треба ж бабла з населення здерти, то і включають. Коли ж вони нажруться?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок