<

У Володимирі відбувся тренінг «Надання психологічної підтримки для ВПО: особливості та інструменти»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:03 | 6.05.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
454
/ Коментарі відсутні

4-го і 5-го травня у Володимирі відбувся тренінг «Надання психологічної підтримки для ВПО: особливості та інструменти» в рамках проєкту «Говори зі мною».

У ньому взяли участь ті, хто працює та допомагає людям, які були змушені тікати від війни і обрали Волинь тимчасовим домом, – інформують на фейсбук-сторінці агенції регіонального розвитку Прибужжя.

Впродовж двох місяців волонтери, представники громадських організацій та міської влади самостійно напрацювали схему роботи і допомоги ВПО та побачили сотні облич, які втратили рідних, свій дім та місто. Це був важкий час.

На тренінгу психологи розповіли, як діяти, аби підтримати переселенців та, що важливо, як не перегоріти до справи самим і надалі мотивовано допомагати людям.

Як розповідає Наталія Митошоп, головний координатор центру допомоги біженцям у Володимирі, яка була учасницею тренінгу, отримала заряд на подальшу роботу: “Негативні відчуття, душевний біль чи часткова зневіра почали відступати з перших хвилин тренінгу. Спасибі тренеркам Олена Токарєва та Ганна Зінчук”.

Захід став можливим завдяки проєкту «Посилення адвокаційних спроможностей громадського сектору Волині для запровадження сталих демократичних принципів формування та реалізації місцевої політики», що реалізується Волинським Інститутом Права за підтримки National Endowment for Democracy (NED).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок