<

У Володимирі відбувся навчальний візит учасників проєкту «Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:13 | 30.03.2023 / Володимир / , /
Перегляди
208
/ Коментарі відсутні

29-го березня до Володимира з навчальним візитом щодо діяльності молодіжної ради завітали учасники проєкту «Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття» з різних куточків України, а саме: Тернопільської, Волинської, Київської, Дніпропетровської, Запорізької, Луганської, Херсонської, Полтавської та Івано-Франківської. 

Про це повідомили на сайті міста.

Під час зустрічі, яка відбулась у стінах Центру позашкільної освіти, учасники проєкту познайомилися з членами молодіжної ради Володимирської міської ради. з вітальним словом до молодих амбасадорів  звернувся заступник міського голови Андрій Гудим, який подякував їм за те, що завітали до нашої громади з метою переймання досвіду діяльності молодіжної ради та розповів про методи й шляхи комунікації представників влади з молоддю громади.

Голова молодіжної ради Вероніка Бормова поділилася досвідом реалізації молодіжної політики у нашій громаді, розповіла чим займались члени ради протягом 2021-2023 років, які заходи та проєкти реалізовані, над чим ще треба працювати. Головні спеціалісти відділу молодіжної політики управління з гуманітарних питань Олена Диньковська та Наталія Заяц розповіли про процес формування нового складу молодіжної ради, реалізацію молодіжної політики у громаді, підтримку активної молоді.

Проєкт «Молоді Амбасадор(к)и Розмаїття» реалізує громадська організація «СТАН» у партнерстві з альянсом за права, рівність та міжнародну солідарність «Action Aid» за підтримки Disasters Emergency Committee (DEC). Ревіталізація та утеплення безпечних просторів для молоді здійснюється за підтримки Global Fund for Children (США) та Terre Des Hommes (Німеччина).

Серед завдань молодіжної громадської ініціативи “Молоді амбасадори розмаїття” – робота, пов’язана з воєнним і післявоєнним періодами, необхідна для відновлення країни. Після навчань, тренінгів, зустрічей у межах проєкту “Молоді амбасадори розмаїття”, який триватиме упродовж десяти місяців, учасники презентують власні ініціативи. Опісля організатори визначать 10 проєктів-переможців, кожен з яких отримає мінігрант в розмірі 1 тис. євро. Один з таких проєктів – створення молодіжного центру у Володимирі. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок