<

У Володимирі відбулося засідання сесії, на якому розглянули «питання підприємців»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:12 | 4.11.2020 / Володимир / , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

4-го листопада о 10 годині у Володимирі розпочалася сесія, яку вимагали напередодні зібрати підприємці та представники сфери торгівлі і обслуговування.

На порядок денний винесений проєкт рішення про звернення до держорганів щодо пом’якшення карантину у Володимирі, який опинився у червоній зоні.

Нагадаємо, що раніше міська комісія вирішила пом’якшити заходи карантину у “червоній” зоні. Проте це рішення виявилося безсильним для правоохоронних органів. Підприємці вже збирались під міською радою.

До слова, сесію скликав заступник голови і секретаря ради Олег Свідерський, оскільки Петро Саганюк пішов у відпустку. Зазначимо, що сесія відбувається у приміщення культурно-мистецького центру.

Під стінами КМЦ зібралися багато людей.

Як зазначив депутат Сергій Радкевич, якщо кворуму на сесії не збереться, то він з представниками підприємців міста і депутатами поїде до обласного центру, аби висловити позицію.

На сесії прийняли рішення направити звернення щодо незастосування певних обмежень державної комісії ТЕБ і НС на території Володимира.

Пропозицію Радкевича, підтримати раді рішення міської комісії ТЕБ і НС, не підтримали. Як пояснили, пом’якшувати карантинні заходи можуть тільки на державному рівні.

Поліція повідомила, що мусить дотримуватися закону. Підприємці незадоволені і обіцяють народний спротив. Свідерський підсумував, що єдине рішення, яким могли допомогти депутати, вони зробили.

Люди чекали завершення сесії під стінами КМЦ. Як їм повідомив підприємець Андрій Кандиба, який був на засіданні, сьогодні о 14 рішення сесії Володимир-Волинської міськради завезуть до Луцька на розгляд регіональної комісії.

Люди налаштовані рішуче. Якщо до кінця тижня нічого не буде зроблено для роботи підприємців, то грозяться “закрити” абсолютно все, щоб жодна точка в місті не працювала. Другий варіант, який розглядають: якщо підприємцям міста не дають працювати, то вони знімаються з реєстрації. Це значить несплату податків до міського бюджету.

Нагадаємо, 3-го листопада у Володимирі працівники ринку перекривали головну вулицю.

[ОНОВЛЕНО] У Володимирі працівники ринку перекривали головну вулицю




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер