<

У Володимирі відбулося перше засідання виконкому: розглядали питання надання допомог

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:31 | 3.12.2020 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

2-го грудня відбулося перше засідання оновленого виконавчого комітету під головуванням Володимир-Волинського міського голови Ігоря Пальонки.

Засідання було позачерговим, потрібно було прийняти рішення з питань, що стосуються виділення допомог на лікування та поховання, а також відзначення активних членів громадських організацій, що займаються людьми з інвалідністю.

Участь у засіданні взяло 8 членів виконавчого комітету. Не дивлячись на те, що на порядку денному було всього п’ять проєктів рішень, засідання затягнулося через запитання доповідачам.

Так Ігоря Пальонку цікавило, чому з міського бюджету просять виділити кошти на лікування від коронавірусу, якщо ці кошти, згідно договорів підписаних медиками місцевої лікарні, надходять з держави. Як пояснили, кошти потрібні не для тих, хто лікувався на стаціонарі, а для тих, в кого виникли ускладнення внаслідок амбулаторного лікування.

Ігор Пальонка зауважив, що варто детальніше вивчати питання, а доповідачам приходити на засідання краще підготовленими.

Також членами виконкому було прийнято рішення про встановлення режиму роботи закладів торгівлі. Як зазначила начальник відділу економіки та інвестицій Оксана Субицька, це рішення має погоджувальний характер і ніякого впливу немає, просто виконком бере до уваги режим роботи закладу.

Керуюча справами Ірина Лошенюк зауважила, що варто краще вивчати діяльність закладу, коли він надає для погодження подібні документи. Адже є магазини, які давно працюють, тому варто дізнатися, скільки людей вони працевлаштували та перевірити, чи сплачують податки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця