<

У Володимирі відбулося перше у 2021 році засідання молодіжної ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 12.02.2021 / Володимир / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

11-го лютого відбулось засідання ради з питань молодіжної політики при виконавчому комітеті Володимир-Волинської міської ради.

На початку засідання заступник міського голови Андрій Гудим розповів про важливість цього консультативно-дорадчого органу, який діє при органах місцевого самоврядування для розробки та реалізації молодіжної політики на місцях. Він також ознайомив присутніх із порядком денним, – повідомляють на сайті міста.

Депутат міської ради та головуючий засідання Роман Горошкевич представив нових членів ради, серед яких – свідомі молоді люди, готові ділитися новими, перспективними ідеями для розвитку Володимир-Волинської громади, а головне – які ламають стереотип “Наша молодь зовсім неактивна”. 

Виступаючи перед присутніми, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту Наталія Ярошук розповіла про діяльність молодіжної ради за попередні роки. ЇЇ членам були роздані захисні маски від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у рамках глобальної ініціативи “Громада, дружня до дітей та молоді”.

Із проєктом нового положення ради усіх ознайомила заступник начальника управління освіти, молоді та спорту Олена Диньковська. Вона також поінформувала про створення ініціативної групи для підготовки установчих зборів із формування складу ради. 

Нагадаємо, що молодіжна рада – це інструмент “голосу” молоді, який дає можливість почути молодих людей. Рішення молодіжної ради мають рекомендаційний характер та є обов’язковими для розгляду міською радою.

Нагадаємо, 15-го грудня 2020 року оновили склад молодіжної ради Володимира-Волинського. Зі списком нових учасників можна ознайомитись тут.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер