<

У Володимирі вартість послуги з вивезення та захоронення сміття зросте на 42%

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:04 | 1.09.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
299
/ Коментарі відсутні

Відкориговані тарифи на послуги КП «Полігон» з вивезення та захоронення твердих побутових відходів володимирчани вже отримають у вересні.

Відповідні рішення №265 та №266 25.08.2022 року підтримали на засіданні виконавчого комітету Володимирської міської ради, повідомляють у фейсбуці підприємства.

Відповідно до розрахунків, після коригування тарифу ціна на послуги з вивезення та захоронення ТПВ для містян зросте приблизно на 42,2 відсотки. Тариф, який діяв до нині був розрахований у 2017 році, коригувався в окремих статтях витрат і складав 10,50 грн на 1 особу в місяць.

На сьогодні, в результаті певних розрахунків, комунальне підприємство «Полігон» повідомляє про кориговані тарифи: 13,21 грн в місяць на одну особу (вивезення ТПВ) + 1,72 грн в місяць на 1 особу (захоронення ТПВ) = 14,93 грн в місяць на 1 особу (вивезення і захоронення ТПВ).

“Наголошуємо, що наразі відбулося коригування тарифу, а не прийняття нового. Коригування тарифу на вивезення та захоронення твердих побутових відходів на КП«Полігон» пояснюють здорожчанням паливно-мастильних матеріалів та збільшенням розміру середньої заробітної плати”, – йдеться у дописі.

Адміністрація КП «Полігон» також просить жителів Володимира вчасно розраховуватися за надані послуги. На сьогодні деякі містяни, підприємці та підприємства боргують чималі суми за надані послуги. Сплата цих боргів могла б суттєво покращити фінансовий стан комунального підприємства, адже пальне та запчастини до транспортних засобів за останні місяці зросли в рази.

Читайте також: Різницю компенсовуватимуть з міського бюджету: у громаді Володимира прийняли програму на випадок зростання тарифів




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер