<

У Володимирі в «Школі маленького гіда» відбувся черговий урок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:51 | 13.08.2021 / Володимир / , /
Перегляди
357
/ Коментарі відсутні

Триває реалізація проєкту «Маленькими кроками до великої мети». Проєкт впроваджується Туристично-інформаційним центром Володимир-Волинської міської ради спільно з ГО «Пульс міста» за фінансової підтримки Zagoriy Foundation. 

12 серппня відбулося третє заняття у “Школі маленького гіда”, яке для її учасників провів  креативний, досвідчений історик, гід та професіонал туристичної справи Олександр Токовий, – повідомляють на сайті міста. 

Олександр Григорович доступно та цікаво розповів дітям історію нашого міста з давніх часів та до сьогодні. Вони із задоволенням слухали та занотовували цікаві факти, якими може пишатися наш славний Володимир.

Ці знання обов’язково стануть їм у нагоді, адже попереду маленьких гідів чекають практичні заняття і вже у вересні кожен з них проведе власну благодійну екскурсію-квест, так як основною метою даного проєкту є об’єднання небайдужих дітей, які через благодійну справу – збір коштів на лікування маленької володимирчанки Мілани, популяризуватимуть серед ровесників історію рідного міста, а також важливість милосердя та культуру благодійності.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер