<

У Володимирі три проєкти громадських організацій допустили до відкритого захисту конкурсних пропозицій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:09 | 21.03.2023 / Володимир / , /
Перегляди
439
/ Коментарі відсутні

21-го березня у Володимирі відбулось засідання конкурсної комісії з розгляду програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2023 році.

Про це йдеться на сайті міста.

Заступник міського голови Андрій Гудим, який очолює конкурсну комісію, ознайомив присутніх з питаннями, що виносились на розгляд комісії, а саме: про ухвалення регламенту роботи конкурсної комісії з розгляду програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з місцевого бюджету у 2023 році, про конфлікт інтересів членів конкурсної комісії та допуск конкурсних пропозицій, поданих інститутами громадянського суспільства для участі у II етапі конкурсу.

На засіданні ухвалили регламент роботи даної комісії та повідомили, що конфлікт інтересів у її членів відсутній. До участі у II етапі конкурсу програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді, допущені наступні конкурсні пропозиції:

  • «Літній табір для дітей, підлітків та молоді з інвалідністю» (від громадської організації «Берег надії»),
  • «Україна – це спільна справа»,
  • «ТінейджерСінема» (від громадської організації «Зелений маяк»).

На ІІ етапі конкурсу буде проводитись відкритий захист конкурсних пропозицій та індивідуальне оцінювання членами конкурсної комісії конкурсних пропозицій. Захист конкурсних пропозицій відбудеться 30 березня 2023 року о 14:00 у нижньому залі міської ради, за адресою: вул. Д. Галицького, 5. Представники громадськості та засобів масової інформації мають право бути присутніми під час відкритого захисту як спостерігачі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер