<

У Володимирі так роблять: встановлюють по документах, як нове, а насправді – це бувше у вжитку і часто непридатне до використання, – Тарас Сватко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 15.10.2020 / Володимир / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Активіст з Володимира-Волинського Тарас Сватко нещодавно побував у студії БУГу. Він розповів про одну зі схем розкрадання бюджетних коштів, якою, на його думку, користуються у місті.

Так, за словами Сватка у Володимирі часто так “роблять: встановлюють по документах, як нове, а насправді – це бувше у вжитку і навіть часто непридатне до використання”:

Вуличне освітлення на Ковельській. Нещодавно в тебе був пост про те, що нові ліхтарі, але вже не світять…

Начальник управління ЖКГ і будівництва Володимир-Волинського МВК Віктор Фіщук прозвітував про те, що відбулися роботи, є нове освітлення, – говорить Сватко, – Вони закінчені, все класно. Ми всі молодці. Не зважаючи на те, що замовником цих робіт являється Служба автомобільних доріг області. У нас завжди так, коли щось добре, то влада піариться на цих вулицях. Коли щось погане – говорять, що це не ми, це не у нас на балансі, це в область звертайтеся.

Так от, деякі ліхтарі  взагалі не світять, деякі світять наполовину. Там фактично вони складаються з двох лампочок і одна не світить. Тобто встановлені нові ліхтарі, які не світять. Тому маю таку думку, що це не нові ліхтарі. І саме по цій причині вони знаходяться в такому стані. У фейсбуці під цим постом був коментар фейкової сторінки, який роз’яснив, що ці ліхтарі будуть замінені Службою автомобільних доріг.

А для чого тоді їх зараз встановлювали?

А у нас так багато чого роблять: встановлюють по документах, як нове, а насправді – це бувше у вжитку і навіть часто непридатне до використання.

Але гроші перераховуються, як за нове?

Звичайно, якраз і в цьому полягає суть розкрадання бюджетних коштів. Це одна зі схем, коли проводиться по документах нове, а насправді воно є бувше у вжитку. Це така ж процедура, як було з купівлею бульдозера на сміттєзвалищі.

До речі, про сміттєзвалище. Так як змінилося керівництво, чи там далі проводяться роботи, як повинно?

Тендери відбуваються, немає постійного керівництва. Є т.в.о., який, як я знаю, знаходиться постійно на лікарняному, і є тимчасово виконуючий його обв’язки. Тобто взагалі там таке нерозуміння ситуації…  Але тендери проводять, я їх аналізую. Є тендери з порушенням. Ці люди, вони вже задіяні в цих схемах і працюють на процес розкрадання коштів. Як вони мають працювати, коли над ними є керівництво, яке лишилося і було раніше.

Читайте також: Активіст з Володимира Тарас Сватко розповів про бездіяльність влади Саганюка, погрози та бажання змін




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер