<

У Володимирі та Нововолинську повинні бути кластерні лікарні: нардеп Гузь звернувся до прем’єра та МОЗу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 9.01.2023 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
1535
/ 1 коментар

Нардеп Ігор Гузь звернувся до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка та інших представників влади, щоб відстояти питання двох кластерних лікарень у Нововолинську та Володимирі.

Про це йдеться на сторінці Ігоря Гузя у фейсбуці.

Парламентар спільно з міськими головами Володимира та Нововолинська у 2022 році уже відвідували Міністерство охорони здоров’я, щоб донести думку місцевої влади та громади про те, що дві лікарні в двох містах мають мати відповідний статус для забезпечення необхідних медичних послуг.

“В одному і другому місті та ближніх населених пунктах люди мають право на доступні якісні медичні послуги”, – йдеться у дописі.

Нардеп звернувся до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка, голови комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайла Радуцького, голови Волинської обласної військової адміністрації Юрія Погуляйка з вимогою переглянути проект формування лікарняної мережі госпітального кластеру Володимирсього району і позитивно вирішити питання надання КП “Володимир-Волинське територіальне медичне обєднання” та КНП “Нововолинська центральна міська лікарня” статусу кластерних.

Питання завершення кластеризації лікарень має вирішитися у 2023 році. Поки чіткої відповіді немає.




один коментар
  1. Кластеризація обох лікарень несподівано дуже затягнулася. Вочевидь, комусь дуже невигідний саме такий статус НЦМЛ. На користь цього є досить доказів щодо дій володимирської райради та райвійськадміністрації. Якщо кластерною стане володимирська, це викличе скандал з непередбачуваними наслідками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер