<

У Володимирі судили чоловіка, який продавав паспортні дані українців за російські рублі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:30 | 17.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
865
/ 1 коментар

Суд у Володимирі оштрафував чоловіка на понад 37 тисяч гривень за продаж паспортних даних українців.

Інформацію з обмеженим доступом чоловік продав за 400 російських рублів, про це з посиланням на Володимир-Волинський міський суд пишуть Волинські новини.

З 2018 по 2022 рік злочинець зареєструвався під нікнеймами «nikolas18» та «nikolas90» на веб-ресурсах «go.dublikat.club», «legalizer.info» та «piratebuhta.me», де розмістив оголошення про продаж фотокопій паспортів громадян України з інформацією про прізвище, ім`я та по батькові осіб, адресу, дату та місце їх народження, паспортні дані, сімейний стан, та інші персональні дані, що відносяться до інформації з обмеженим доступом, яка створена та захищена відповідно до чинного законодавства.

2 травня, домовившись з іншою особою, він відправив через Telegram фото персональних даних українців, за що отримав 400 російських рублів. Відповідно до курсу НБУ це становить 164 гривні.

Прокурор уклав з обвинуваченим угоду про визнання винуватості. Суд угоду затвердив, призначивши чоловіку покарання у виді штрафу в розмірі дві тисячі двісті неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 37 тисяч 400 гривень.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок