<

У Володимирі розповіли рецепт гарбузового лате, який покращить настрій в осінні пасмурні дні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:03 | 4.11.2021 / Володимир / /
Перегляди
677
/ коментарі 2

Поки місто поринає в суцільний холод та пасмурний настрій, бариста Віталіна Колосюк вигадує нові рецепти напоїв з кави. Працівниця кав’ярні «Kava Avenue» у Володимирі поділилася з читачами БУГу, як варити гарбузовий лате.

Інгредієнти, які потрібні для напою:

  • гарбузове пюре зі спеціями;
  • еспресо;
  • молоко;
  • гарний настрій.

Рецепт:

На горнятко 300-400 мл. беремо приблизно 40 гр. гарбузового пюре, заварюємо еспресо і ретельно вимішуємо з пюре.

Далі наливаємо 200 мл. густо взбитого молока. І все – смачне осіннє лате готове.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа