<

У Володимирі розпочався набір на курси військових та членів їх сімей в рамках проєкту «Норвегія-Україна»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:19 | 3.02.2021 / Володимир / /
Перегляди
250
/ Коментарі відсутні

Розпочався новий набір на безкошовні курси з професійної перепідготовки та адаптації військових і членів їх родин в рамках проєкту «Норвегія-Україна» за напрямом «Інформаційні технології в малому бізнесі».

Ним передбачено навчання двох груп, одна з яких – у Володимирі-Волинському, – йдеться на сайті міста.

Проєкт спрямований на професійну перепідготовку військових, ветеранів та членів їхніх сімей на цивільні спеціальності, що користуються високим попитом на ринку праці України, сприяння учасникам проєкту у соціальній адаптації до умов життя у громадянському суспільстві.

Курси триватимуть з 17 лютого до 17 травня 2021 року. Форма навчання – онлайн та офлайн-зустрічі.Місце проведення зустрічей – педагогічний коледж ім. А.Ю. Кримського. Кому цікавий даний проєкт: 

  • кадровим військовослужбовцям ЗСУ та інших силових структур, які завершують службу в поточному році,
  • кадровим військовослужбовцям ЗСУ та інших силових структур, звільненим в запас або відставку протягом останніх трьох років і які мають стаж служби не менше 10 років,
  • учасникам бойових дій,
  • членам сімей (чоловік/дружина) всіх трьох вищевказаних категорій,
  • членам сімей загиблих учасників бойових дій (чоловік/дружина).

Випускники отримають Диплом Королівського міністерства оборони Норвегії і Королівського міністерства закордонних справ Норвегії та Сертифікати Норвезького університету NORD і Волинського національного університету імені Лесі Українки за програмою “Інформаційні технології в малому бізнесі”.

Організатори: громадська організація “Центр громадської освіти” спільно з Волинським національним університетом ім. Лесі Українки за підтримки Міжнародного Фонду Соціальної Адаптації (Київ).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер