<

У Володимирі розпочались заняття у школі «Підприємець з нуля»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:48 | 23.02.2023 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
480
/ Коментарі відсутні

З 23-го по 25-те лютого у Володимирі триватимуть заняття у межах реалізації проєкту «Підприємець з нуля». 23-го лютого відбулось офіційне відкриття школи.

Про це йдеться на сайті Володимира.

Даний захід втілюється в межах програми міжнародної співпраці EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малого та середнього бізнесу, яку за дорученням Європейського Союзу та уряду Німеччини реалізує німецька федеральна компанія Deutche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH GIZ Ukraine.  

Організувала тренінг Агенція регіонального розвитку «Прибужжя» з Володимирською та Нововолинською міськими радами, які подали на конкурс спільний проєкт і в результаті отримали грант  ще на початку минулого року. Через війну реалізацію проєкту довелось відтермінувати, переформатувавши під сьогоднішні реалії та потреби громад.

Школа «Підприємець з нуля» – це корисний курс безплатних тренінгів для тих, хто має на меті розвивати власну справу або ж тільки планує стати підприємцем.

Під час триденного інтенсиву 30 учасників школи з Володимира та Нововолинська дізнаються необхідну інформацію про реєстрацію, систему оподаткування та звітність, про те, як складати фінансовий план, де знаходити кошти на початок справи, чи можна отримати грант під неї, яку форму організаційної роботи краще обрати та багато іншого.

З допомогою онлайн-зв’язку до заходу долучилась координаторка проєкту Мар’яна Віхоть та заступниця керівника програми EU4Business Тетяна Аніщук. З вітальним словом до учасників школи звернувся міський голова Ігор Пальонка, а також Нововолинський міський голова Борис Карпус, який записав відеовітання.

Зокрема очільник громади Ігор Пальонка зазначив, що розвиток підприємницького потенціалу та підтримка мікро-, малого і середнього бізнесу є важливим напрямком роботи міської влади. У громаді Володимира тривалий час діє програма підтримки підприємництва, яку буде доповнено порядком відшкодування вартості генераторів, аби пом’якшити фінансовий тягар тим, хто працює і наповнює місцевий бюджет.

«Нам важливо налагоджувати діалог з вами, з молодим бізнесом, адже за бізнесом, який веде прозору роботу, сплачує податки та створює робочі місця є майбутнє України», – наголосив міський голова.

По закінченню курсу його учасники отримають  ґрунтовні знання, що допоможуть розпочати власну справу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер