<

У Володимирі рекомендують нову кандидатку на звання «Почесний громадянин міста»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:47 | 25.05.2022 / Володимир / /
Перегляди
1995
/ коментарі 3

Стати першою володаркою оновленого звання «Почесний громадянин міста» є усі шанси у володимирчанки Людмили Сильвестрівни Патлашинської. 

Про це йшлося на засіданні міської ради  Володимира на засіданні 24-го травня.

Про необхідність внесення змін, у зв’язку із перейменуванням міста, до рішення міської ради від 25.07.2006 «Про заснування звання «Почесний громадянин міста Володимира-Волинського» повідомила начальник організаційно-виконавчого відділу Наталія Лазар.

Відтепер нова назва звання звучатиме як «Почесний громадянин міста Володимира». Окрім цього, члени комісії запропонували внести деякі зміни і до самого положення про присвоєння звання.

Про свою посестру Людмилу Патлашинську розповіла заступниця ВГО «Союз українок» Віра Чайковська, яка також була присутньою на засіданні комісії.

Кандидатка на отримання почесного звання Людмила Патлашинська – педагог із понад 40-річним досвідом, а ще відома поетеса, письменниця, краєзнавиця, активна громадська діячка та борчиня за незалежність України.

Цього року перед своїм 90-річним ювілеєм пані Людмила видала збірку патріотичних віршів, більшість накладу якої реалізує, аби зібрати кошти на ЗСУ. Рішення рекомендувати присвоєння звання «Почесний громадянин міста» Людмилі Патлашинській члени комісії прийняли одноголосно.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер