<

У Володимирі привітали «золоті» подружні пари

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:27 | 29.07.2022 / Володимир / /
Перегляди
1923
/ коментарі 2

28-го липня в рамках відзначення Дня міста у Володимирі подарунками та весільними короваями привітали подружжя, які відзначили 50-річний та 60-річний ювілей спільного життя.

Привітав ювілярів у них удома секретар міської ради Іван Юхимюк та головний спеціаліст відділу молодіжної політики та спорту Наталія Ярошук, – інформують на сайті міста.

Цьогоріч у Володимирі відзначено 6 “золотих” подружніх пар: Миколу та Тетяну Оніщуків, Георгія та Любов Сидоруків, Василя та Надію Іваняків, Петра та Марію Путило, Ярослава та Галину Абрамюків, Миколу та Галину Случиків.

Подружні пари розповідали про своє знайомство, день весілля і спільне життя. За пів століття вони пережили радісні й сумні хвилини, підтримували одне одного у важкі часи, виховали дітей, а зараз тішаться онуками та правнуками.

Під час привітань присутні смакували весільний коровай, а пари ділились секретами міцного шлюбу, головні з яких виявились зовсім не дивиною – це любов та терпіння. На адресу подружь лунали щирі побажання щастя на довгі роки.




коментарів: 2
  1. Щиро вітаю Галину та Ярослава Абрамюків з золотим весіллям. Многії літа ще в доброму здоров’ї!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер