<

У Володимирі привітали з днем народження сина загиблого Героя Василя Крищука

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 9.02.2023 / Володимир / /
Перегляди
1107
/ Коментарі відсутні

9-го лютого привітали з днем народження сина загиблого Героя Василя Крищука Тараса, якому виповнилося 9 років.

Про це повідомляють на сайті міста.

Ірина Лошенюк привітала хлопчика з днем народження, побажавши йому радісного, безхмарного дитинства під мирним небом України, а також успіхів у навчанні, вірних друзів та здійснення усіх найзаповітніших мрій.

Тарас Крищук навчається у 3-му класі початкової школи №7.  Серед шкільних предметів хлопчик найбільше полюбляє англійську мову, а щонеділі разом зі старшим братиком відвідує недільну школу. Любить Тарас і тварин: дуже мріє про хом’ячка. А ще разом зі своїм братом Вадимом є справжньою гордістю та підтримкою для мами.

Батько 9-річного Тараса  – старший солдат 14-ї ОМБр, командир спостережного пункту Василь Крищук, загинув 18 серпня 2018 року в районі поселення Золоте-4 Попаснянського району, де першим прийняв бій з ДРГ терористів.

Смерть 36-річного бійця настала від кулі у серце, яка увійшла збоку від бронежилета і знищила усі плани та сподівання молодого чоловіка. Уже за тиждень він планував відсвяткувати День незалежності України зі своєю родиною, адже на нього чекала двотижнева відпустка.

З нетерпінням очікував на татове повернення старший син Вадим, який мріяв піти до 1-го класу за руку зі своїм батьком-героєм. Тепер тато його оберігає як воїн Небесного Легіону.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця