<

У Володимирі привітали з днем народження сина загиблого Героя Олександра Лук’яновича

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:33 | 27.01.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
566
/ Коментарі відсутні

26-го січня привітали з днем народження сина загиблого Героя січня Олександра Лук’яновича Андрійка, якому виповнилося два роки. Імениннику вручили пакунок з іграшками та грошову винагороду.

Про це йдеться на сайті міста.

Секретар міської ради Іван Юхимюк привітав маленького іменинника з його другим днем народження, побажавши Андрійку щасливого дитинства під мирним небом України.

Солдат Олександр Лук’янович, який служив за контрактом у 14-й ОМБр, загинув 25-го лютого 2022 року в результаті ворожого авіаційного удару на Київщині.

Під час бою військовослужбовець знешкодив до трьох десятків одиниць техніки противника. Цей мужній вчинок був відзначений на державному рівні – 2-го березня Олександру Лук’яновичу присвоєно звання “Герой України” з удостоєнням ордена “Золота Зірка” (посмертно).

Нагадаємо, що традицію вітати дітей, дружин та батьків загиблих та померлих захисників з днем народженням, було започатковано у Володимирській громаді рік тому із внесенням відповідних змін до місцевої програми соціального захисту населення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер