<

У Володимирі привітали з днем народження сина загиблого Героя Андрія Лавренюка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 28.12.2022 / Володимир / , , /
Перегляди
369
/ Коментарі відсутні

27-го грудня у Володимирі привітали з днем народження сина загиблого Героя Андрія Лавренюка Андрійка, якому цього дня виповнилося 12 років. Імениннику вручили подарунок та грошову винагороду.

Про це йдеться на сайті міста.

Секретар міської ради Іван Юхимюк привітав іменинника в з Днем народження, побажавши йому радісного, безхмарного дитинства під мирним небом України, а також успіхів у навчанні, вірних друзів та здійснення усіх найзаповітніших мрій.

Андрійко Лавренюк навчається у 6-му класі ліцею “Центр освіти”, куди перейшов цього року з ліцею ім. О. Цинкаловського. Каже, що у новому навчальному закладі йому дуже подобається і вже знайшов тут нових друзів. Зі шкільних предметів поки що улюбленим є трудове навчання та біологія, яку вивчає, адже йому дуже подобається доглядати за рослинами й тваринами, а в майбутньому навіть мріє стати фермером. Дуже тішиться хлопчик своїми домашніми улюбленцями – ретриверами та кімнатним лимоном, який йому подарував Святий Миколай.

Батько Андрійка – солдат Андрій Лавренюк, народився 14-го листопада 1983 року в селі Галинівка Володимирського району. Колишній вчитель математики у 2014 році був мобілізований до війська, а з початку повномасштабної війни у лютому знову став на захист нашої держави як військовослужбовець-контрактник у складі зенітно-ракетного дивізіону. Загинув 31-го травня 2022 року. Похований на Федорівському кладовищі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер