<

У Володимирі привітали з днем народження маму та сина полеглих Героїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:15 | 10.03.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1690
/ Коментарі відсутні

10-го березня у Володимирі привітали матір загиблого Героя Артура Фацинця Ольгу, яка цього дня відзначає свій день народження та сина Олега Орлова Богданчика, якому сьогодні виповнилось 5 років.

Про це повідомляють на сайті міста.

Міський голова Ігор Пальонка, вітаючи пані Ольгу, подякував їй за патріотичне виховання Героя, який, попри юний вік, узяв до рук зброю, аби захистити рідну землю від ворога. Також побажав іменинниці міцного здоров’я, Божої ласки та якнайшвидшої перемоги.

Син пані Ольги, Артур Фацинець проходив військову службу за контрактом у лавах 14-ї ОМБр. 26 лютого 2022 року 19-річний солдат загинув у боях з агресором на Житомирщині в ході відбиття російського вторгнення в Україну.

Смерть Артура стала однією з перших втрат Волині з часу початку повномасштабного вторгнення.  Іще кілька років тому про талановитого хлопця писали усі місцеві видання, адже, навчаючись у дитячій художній школі,  він виборов перемогу у міжнародному конкурсі в Токіо. У полеглого захисника залишилися мати, батько, який також нині  воює за Україну, три сестрички і братик.

П’ятирічного Богдана Орлова привітав секретар міської ради Іван Юхимюк, який подарував хлопчику, окрім грошової винагороди, солодощі та іграшки.

Батько Богдана, Олег Орлов – володимирчанин, який загинув 31 березня 2022 року у 50-річному віці, захищаючи Україну від російської навали. З перших днів війни він мужньо обороняв Батьківщину у лавах 14-ї ОМБр. У бійця залишилось 3 дітей. Похований захисник на Федорівському кладовищі у місті Володимирі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер