<

У Володимирі привітали з днем народження доньку загиблого Героя Леоніда Полінкевича

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:09 | 14.02.2023 / Володимир / , /
Перегляди
2576
/ Коментарі відсутні

14-го лютого свій чотирнадцятий день народження відсвяткувала донька загиблого майора Леоніда Полінкевича Олександра.

Цього дня разом із мамою Іриною дівчинка зустрічала гостей, повідомляють на сайті міста.

Від імені міського голови, працівників міськвиконкому, депутатського корпусу та усієї громади Іван Юхимюк привітав іменинницю з днем народження та побажав їй здійснення найзаповітніших мрій, успіхів у навчанні, вірних друзів та щасливої долі під мирним небом України, яке колись мужньо виборював її тато.

Олександра Полінкевич навчається у 8 класі ліцею №3. Каже, що багато часу приділяє навчанню, що дає свої плоди, адже вона наразі відмінниця. Утім, коли має вільну хвилинку, то любить пограти на гітарі. У майбутньому Олександра планує стати бухгалтером або юристом.

Майор Леонід Полінкевич загинув, коли його доньці було всього 5 років. 22 травня 2014 року блок-пост, на якому перебував військовослужбовець разом із іншими бійцями 51-ї бригади, було розстріляно проросійськими сепаратистами.

Леонід Полінкевич загинув одним із перших у бою, в якому полягло 15 його побратимів.  4-го червня 2015 року Указом Президента України нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни», отримав посмертні відзнаки “За заслуги перед містом”, а також звання почесного громадянина міста.

У 2015 році на честь Леоніда Полінкевича було названо одну із новозбудованих вулиць Володимира.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер