<

У Володимирі привітали з днем народження доньку померлого військовослужбовця Павла Іванюка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 15.02.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1177
/ Коментарі відсутні

15-го лютого у Володимирі привітали Валентину Іванюк – молодшу доньку померлого захисника України Павла Іванюка, з 18-річчям.

Про це повідомляють на сайті міста.

Секретар міської ради Іван Юхимюк привітав іменинницю із повноліттям. Вручивши квіти та грошову винагороду, секретар міської ради побажав Валентині здійснення усіх задумів та легкого життєвого шляху під безхмарним небом мирної, вільної України.

Валентина Іванюк минулого року закінчила ліцей №3 і після закінчення курсів почала працювати у сфері краси. Каже, що наступного року планує знову подавати документи на вступ до університету на психолога, адже минулого, на жаль, вона не пройшла на державне місце.

Дівчина переконана, що така професія нині, як ніколи потрібна, адже психологічної допомоги потребують як цивільні жителі, так і військовослужбовці.    

Валин тато – старший прапорщик Павло Іванюк пройшов усі гарячі точки тодішньої зони проведення  АТО у складі 51-ї ОМБр, а пізніше 14-ї бригади. Серед них – Волноваха, Іловайський котел та згодом полон, у який його взяли сепаратисти. Після повернення додому у нього загострились хронічні захворювання й у 2018 році чоловік помер у військовому шпиталі від внутрішньої кровотечі. 

До слова, це не єдина втрата родини Валентини Іванюк у російсько-українській війні, адже 4 липня минулого року в результаті ракетного удару під час виконання бойового завдання на Донеччині загинув її двоюрідний брат –  27-річний майор Дмитро Сокоринський. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер