<

У Володимирі привітали маму загиблого Героя Андрія Шевчука

17:14 | 1.06.2023 / Володимир / , /
Перегляди
568
/ Коментарі відсутні

1-го червня у Володимирі привітали із днем народження маму загиблого Героя Андрія Шевчука.

Про цу повідомляють на сайті міста.

З нагоди її особистого свята міський голова Ігор Пальонка передав жінці найщиріші вітання від усієї нашої великої громади. Побажав здоров’я, добра, щоб поруч завжди були позитивні люди, які підтримають в усі моменти життя.

Принагідно засновниця ГО «Крила матері» Діана Шевчук розповіла про плоди роботи своїх однодумців, адже протягом років російсько-української війни вони щодня разом збираються у приміщенні центру, що у центрі культурних послуг (колишній РБК), і плетуть маскувальні сітки, «примари» («кікімори»), плащ-палатки, килимочки для різних потреб солдатів тощо.

“Багато чого робимо, недарма це приміщення займаємо”, – каже пані Діана.

Доброволець, старший сапер інженерно-саперного взводу Андрій Сергійович Шевчук улітку 2014 року брав участь у антитерористичній операції у складі 2-го батальйону спеціального призначення Національної гвардії України «Донбас». На його рахунку бої за Ізюм, Слов’янськ, Курахове, Харцизьк, Іловайськ.

Загинув у віці 35 років під Іловайськом орієнтовно 28-29-го серпня 2014 року.

За мужність і героїзм, вірність військовій присязі Андрія Шевчука нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). 1 липня 2015 року на честь Андрія його позивним («Орест») було названо один із танків 46-го окремого батальйону «Донбас-Україна».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця