<

У Володимирі проводять офтальмологічну операцію по заміні штучного кришталика на оці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 30.09.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1536
/ Коментарі відсутні

У ТМО Володимира відтепер проводитимуть офтальмологічні операції. 29-го вересня у лікарні пацієнтам провели п’ять замін штучного кришталика на оці.

Операцію з лікування катаракти у ТМО проводить кандидат медичних наук, лікар-офтальмолог із 12-річним стажем Новицький Маркіян Ігорович, – повідомляють на сторінці ТМО Володимира у фейсбуці.

Як розповідають у лікарні, заміна кришталика на оці – це ефективний і безболісний метод, що відновлює зорові функції відразу після операції. Дані втручання не потребують довготривалого стаціонарного лікування, пацієнт може бути виписаним зі стаціонару на наступний день після оперативного втручання.

“Тепер нашим пацієнтам не потрібно звертатись в обласні центри, щоб отримати відповідну допомогу, все це тепер у нашому ТМО”, – йдеться у повідомленні.

Розкажемо трохи про саму методику лікування:

Видалення і заміна кришталика за методикою факоемульсифікації катаракти проводиться не тільки для повернення зору, але і попередження різних ускладнень при поєднаних патологіях (наприклад, катаракта + глаукома).

Для людей із проблемами зору необхідно спочатку звернутися реєстратуру ТМО та записатися на візит до лікаря-офтальмолога. Фахівець обстежить та проконсультує вас, встановить відповідний діагноз і, за необхідності, запропонує проведення операції.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця