<

У Володимирі провели посвяту в художники

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:08 | 28.11.2022 / Володимир / /
Перегляди
224
/ Коментарі відсутні

25-го листопада дитяча художня школа ім. Миколи Рокицького організувала для учнів перших класів свято з розвагами та конкурсами, присвячене традиційній посвяті у юні художники.

Мистецька сім’я прийняла до себе майже пів сотні талановитих діток, які вміють бачити прекрасне та прагнуть вдосконалювати свої творчі пориви під керівництвом професійних педагогів, повідомляють на сайті міста.

Свято відбулось у фоє культурно-мистецького центру, де у родинному колі зібрались учні чотирьох груп базового рівня, а також їхні викладачі та батьки.

Під час святкового дійства, ведучою якого була керівниця гуртків ЦПО Ольга Грицай, першокласників було поділено на чотири команди за кольорами. Кожна із команд виконувала цікаві творчі завдання, проходила квести, вирішувала тематичні вікторини. Зокрема, одним із завдань було намалювати свого вчителя, з яким діти справились на відмінно.    

Доповнювала свято щирими емоціями і виставка “Моя родина”, яку підготували юні художники. Насамкінець усі першокласники отримали солодкі сюрпризи – імбирне печиво у вигляді художньої палітри.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер