<

У Володимирі провели навчання для рятувальників району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:22 | 20.01.2023 / Володимир / , /
Перегляди
152
/ Коментарі відсутні

20-го січня рятувальники 7 ДПРЧ міста Володимир, 5 ДПРЧ міста Нововолинськ, 15 ДПРЧ селища Локачі та 18 ДПРЧ селища Іваничі спільно із членами Добровільної пожежної охорони Зимнівської громади та медиками провели тактичні заняття на тему «Проведення аварійно-рятувальних робіт при дорожньо-транспортних пригодах, деблокування потерпілого з пошкодженого автомобіля».

Метою даного заходу стало відпрацювання дій під час ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод та наданні домедичної допомоги постраждалим, а також навчання добровольців Зимнівської громади, йдеться на сайті міста.

За тактичним задумом навчань, сталася ДТП за участю двох транспортних засобів. Внаслідок надзвичайної події у кабіні одного з легкових автомобілів затисло водія та дитину.

Рятувальникам було поставлені завдання серед яких визволення умовних потерпілих, надання їм першої домедичної допомоги та демонтаж пошкоджених при аварії конструкцій транспортних засобів.

Вогнеборці за допомогою спецобладнання забезпечили проведення аварійно-рятувальних робіт, в ході яких з автомобіля потрібно було дістати потерпілих. Під час занять рятувальники відпрацювали різні варіанти по деблокуванню, зокрема як визволити потерпілого, не зашкодивши йому із застосуванням кількох інструментів.

Таким чином, співробітники ДСНС вдосконалили свої навички з ліквідації наслідків різного роду дорожньо-транспортних пригод, а добровольці опанували навичками застосування спеціальних інструментів для деблокування та визволення постраждалих на місці ДТП.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер