<

У Володимирі провели майстер-клас присвячений Дню художника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:37 | 8.10.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
594
/ Коментарі відсутні

8-го жовтня до Всеукраїнського Дня живописця в художній школі Володимира провели майстер-клас з малювання аквареллю на природі під назвою «Осінній настрій».

На території художньої школи імені М. Рокицького у Володимирі для учнів третього та п’ятого класів вчителі-художники провели майстер-клас.

Викладач рисунку, живопису та композиції Ігор Мацюк змальовував старий будинок навпроти аквареллю. Учні п’ятого класу повторювали його техніку фарбами гуаш, а учні третього класу спостерігали за процесом.

Ігор Мацюк виріс у місцевій художній школі. Він закінчив Одеський Південноукраїнський гуманітарний університет імені Ушинського. Спеціалізується на графіці, полюбляє малювати шаржі.

Допомагала учням у малюванні викладачка живопису та композиції Інна Гарголь. Вона закінчила Львівську академію мистецтв. Займається викладацькою діяльність в художній школі вже 14 років.

Директорка школи Катерина Юрчук викладає рисунок, живопис, композицію та ліплення для перших і других класів. Викладачка закінчила Прикарпатський університет імені Стефаника.

Колишня студентка того ж навчального закладу, що й директорка, Ірина Надюкова, викладає в художній школі рисунок, живопис та композицію для третього класу. Окрім цього, художниця спеціалізується на писанкарстві, художньому текстилі та розписі тканин.

Жінка є керівницею студії “Юних писарів” вже 20 років. Її учні здобували перемоги на міських, обласних та Всеукраїнських конкурсах.

БУГ вітає володимирських митців з професійним святом, бажає їм невпинного розвитку та сил навчати нові покоління художників.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа