<

У Володимирі проведуть позачергову сесію, де розглядатимуть виділення додаткових коштів для 100 бригади

21:03 | 26.04.2023 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
3471
/ 1 коментар

У Володимирі 28-го квітня проведуть позачергову сесію, де одним з питань розглядатимуть виділення додаткових коштів для 55-го батальйону 100-ї бригади, який дислокується в Нововолинську.

Про це пише Володимирська міськрада.

Зазначають, що дуже складана ситуація з забезпеченням у 55-му батальйоні ТрО, який дислокується Нововолинську, а нині виконує завдання в зоні бойових дій.

Станом на сьогодні кошти, які депутатський корпус виділяв на ці потреби як субвенція державному бюджету, не освоєні. Тому на цьому тижні буде проведено позачергову сесію.

Уже погоджено з Нововолинською міською радою питання передачі їм коштів, на які буде закуплено те, що потрібно воїнам: дрони двох типів, зарядні прилади, приціли, тепловізори, рації.

У міській раді Нововолинська готові закупити усе необхідне і спільно з Володимир-Волинською громадою передати на Схід, щоб наші хлопці були забезпечені на рівних з противником.

Нагадаємо, цього року з бюджету Володимира для даного підрозділу уже виділили близько 10 млн грн. 5 млн грн на сесії, що проходила 3-го березня, ще 5 млн грн – 30-го березня.

Читайте також:

3,5 млн гривень для військових виділили у Нововолинську

У Нововолинську виділили ще 1 млн грн на взуття для військових

Додаткові мільйон гривень для військових: Нововолинськ виділить фінансову допомогу для потреб ЗСУ та тероборони.

Військовим та теробороні виконком Нововолинська виділив мільйон гривень.

З бюджету Нововолинської громади виділили 2 мільйони грн для військових та переселенців.




один коментар
  1. Хай буде мудра думка в наших обранців! Прохання переглянути використання коштів на будівництво доріг,вулиць-а ці кошти перенаправити на оснащення наших військових-земляків ,які цього так обнадійливо чекають!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця