<

У Володимирі презентують візуалізацію майбутнього реабілітаційного центру для військових

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:19 | 4.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1109
/ коментарі 2

Тривають роботи щодо створення реабілітаційного центру для військових у Володимирі. Незабаром презентують візуалізацію майбутнього медичного закладу.

Про це на брифінгу 4-го квітня розповів міський голова Ігор Пальонка. Він додав, що командир 14 бригади, який нещодавно приїздив у Володимир, особливо акцентує на питанні щодо створення реабілітаційного центру.

“7-го квітня буде звіт міського голови, я на ньому покажу, як виглядатиме новий реабілітаційний центр, який буде розміщений у Володимирі.

Вже є візуалізація даної території, будівель і я на своєму звіті познайомлю з цим, як мешканців громади, так і представників ЗМІ”, – додав Пальонка.

Міський голова додав, що наразі функцію реабілітаційного центру частково виконує ТМО, де лікуються військові з різних міст. Ці послуги оплачує Національна служба здоров’я.

“Ми даний реабілітаційний центр будемо створювати в структурі ТМО для того, щоб ми могли теж отримувати кошти за надані послуги з держави, яка бере на себе зобов’язання по фінансування цих послуг. Це говорить про те, що люди з інших територій зможуть отримувати послуги в нашому реабілітаційному центрі”, – зазначив мер.

Нагадаємо, реабілітаційний центр планують розміщувати на території колишньої “червоної” лікарні. Цього року на реконструкцію корпусів №1, 2, 3 інфекційного відділення для створення реабілітаційного центру для військових виділили 3 млн грн з міського бюджету.

До слова, минулого тижня, делегація з Нововолинська і Володимира ознайомилась з роботою реабілітаційного центру Львова.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер