<

У Володимирі презентували військову драму «Мати Апостолів»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 18.03.2021 / Володимир / , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

17-го березня у Володимир-Волинському КМЦ відбувся показ військової драми режисера Зази Буадзе «Мати Апостолів». На представленні фільму була одна з актрис кінострічки.

Стрічка глибоко вразила та сподобалася глядачам, адже аплодували стоячи.

Всеукраїнський тур показу фільму розпочали з Волині.

“Кожен куплений квиток став внеском у розвиток українського кінематографу та протидії російській пропаганді”, – сказала після показу помічниця продюсера фільму Сніжана Полянська.

Актриса, яка зіграла роль матері сепаратиста, Світлана Осіпенко, не стримала емоції після чергового перегляду фільму. Як розповідає, відчуває атмосферу війни кожного разу і їй неоднаково, що робиться на Сході України.

“Прототип головної героїні – це жінка, яка проживає у Вінниці. Літак, збитий на початку війни разом з льотчиком, який відвів його від села, не встиг вистрибнути і загинув – це стало основою для написання сценарію. Мати дійсно поїхала шукати свого сина і є кадри, зняті на Сході, на яких жінка ходить біля уламків збитого літака”, – розповіла актриса.

Багато моментів у фільмі дійсно співпадають з реальними подіями.

“Моя роль дала можливість показати широкий діапазон всієї болі і переживань і як це відчувають матері загиблих воїнів”.

Фільм про велику любов і доброту, про відчайдушність і безвихідь. Про почуття бійців по обидві сторони барикад і про величезну силу духу жінки-матері.

Кінострічці відмовляють у показі на багатьох каналах українського телебачення, аргументуючи це тим, що люди втомилися від негативу, який несе війна, розповідають організатори. Вони ж розділяють думку, що про це варто не лише нагадувати, а й намагатися впливати на події в країні всіма можливими силами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок