<

У Володимирі представили фінальну схему організації дорожнього руху: пропозиції приймають ще два тижні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:17 | 26.01.2022 / Володимир /
Перегляди
5439
/ 1 коментар

26-го січня в міській раді Володимира директор фірми зі Львова презентував оновлену фінальну схему зміни організації дорожнього руху у місті.

Представляв проєкт по зміні організації дорожнього руху на головних вулицях Володимира директор львівської компанії «Urban Promo» Роман Зубачик. На презентації також були присутні міський голова Ігор Пальонка, його заступник Ярослав Матвійчук та депутати.

Нагадаємо наприкінці грудня проєктанти зі Львова, які виграли тендер на розробку комп’ютерного проєкту, уже приїжджали до Володимира з попередніми схемами та презентували варіанти покращення організації дорожнього руху у Володимирі.

Зокрема, найбільші транспортні “колапси” спостерігаються на перехрестях вулиць Данила Галицького, Луцької та Ковельської, а також на перехрестях Генерала Шухевича – Ковельської та Степана Бандери – Устилузької. На деяких з них планують облаштувати круговий рух.

“Це вже є фінальний звіт. Проєкти виконані та знаходяться зараз на погодженні у поліції Волинської області”, – повідомив директор-розробник проєкту.

Він додав, що при розробленні зміни схеми організації дорожнього руху у Володимирі, керувалися чотирма основними складовими:

  • генеральний план міста, оскільки він передбачає певні рамки;
  • чинні нормативні документи;
  • мобільність розвитку міст (на вершині пріоритетності є людина, далі йде громадський транспорт, доставка товарів, а тоді вже – приватний автомобіль);
  • транспортне моделювання, оцінка (будь-яка транспортна інфраструктура – це завжди дорого і довго, тому має бути гарантія, що представлений проєкт працюватиме ефективно).

Роман Зубачик представив кілька варіантів перепланування по трьом проблемним перехрестям у Володимирі. Також, значну увагу приділили парковкам, зокрема біля ліцею №3, і велодоріжкам.

До запропонованої схеми можна буде вносити зміни протягом двох тижнів, після чого, її затвердять.




один коментар
  1. Господи, поверни цим ******* розум і нехай вони відчепляться від нашого міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа