<

У Володимирі-Волинському повинна існувати молодіжна платформа, – Олена Омелюх

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 16.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
35
/ коментарі 2

Володимир-Волинський через 10 років – з молодіжними центром, зі свідомою, культурною та освіченою молоддю. Саме таким бачить Княже місто співзасновниця «Creative Studio» Олена Омелюх.

Про це вона розповіла під час презентації громадської платформи «Новий Володимир».

Олена Омелюх – співзасновниця ГО «Креатив Студіо», яка займається активним дозвіллям молоді віком від 18 років, а також співорганізатор «Княжни Володимира» та фестивалю «Княжий».

«Ми проводимо тренінги, майстер-класи, семінари, різного роду навчання, ми займаємося фестивалями, конкурсами, усім чого потребує душа… Хочемо, щоб молодь була свідома, мудра, вихована, цілеспрямована. Для цього у новому Володимирі я бачу молодіжний центр, який буде співпрацювати з новою владою, хоча я не хочу жалітися і на теперішню. Ми з ними теж знайшли спільну мову», – розповіла вона.

Проте, на її думку, молодіжна платформа має існувати не з ініціативи громадськості, а з міської влади.

«Така молодіжна платформа має бути закладена містом, щоб молодь знала про місце, де їй можуть допомогти – направити на курси спікерів, етикету, зрештою навчитися тих елементарних речей, про які не розказують у школі», – наголосила Олена Омелюх.




коментарів: 2
  1. Що не будь . А для чого при міській раді існує управління молоді та спорту? З цілим штатом “працівників” з начальником і далеко не з мінімальною зарплатою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер