<

У Володимирі породіль привітали із Днем матері

13:40 | 15.05.2023 / Володимир / , /
Перегляди
1624
/ Коментарі відсутні

14-го травня з Днем матері привітали новоспечених матусь у пологовому відділенні Володимирського ТМО.

З подарунками і квітами до жінок традиційно завітали міський голова Ігор Пальонка разом із членкинями ВГО “Союз Українок”, пишуть на фейсбук-сторінці міської ради.

Слова вітань лунали на адресу чотирьох мешканок Володимирської громади, завдяки яким напередодні Дня матері на світ з’явились дві дівчинки та два хлопчики.

“Тішить, що попри війну, продовжує з’являтися на світ нове життя, даруючи надію на перемогу. Заради мирного майбутнього цих маленьких українців нині борються наші воїни. Від щирого серця вітаю усіх жінок, які пізнали щастя материнства, з Днем матері! Нехай ваші чуйні серця завжди спокійно б’ються в такт з радістю і гордістю за своїх діток”, – зазначив мер міста у вітальному слові.

Уже понад десять років породіль та їхніх новонароджених малюків у День матері вітають членкині місцевого осередку ВГО “Союз Українок”. З нагоди свята матусям вручили перші вишиванки їхніх діток, які вишили власноруч “союзянки”.

Зазначимо, що саме завдяки цій організації майже сто років тому в Україні запроваджене свято Дня матері, яке згодом скасувала радянська влада. Та з проголошенням незалежності цей день почали відроджувати із небуття і вже понад 20 років його відзначають офіційно.

За багаторічну активну громадську, волонтерську і просвітницьку діяльність і з нагоди свята – Дня матері, міський голова вручив подяки членкиням громадської організації “Союз Українок”: Ірині Зай, Наталії Лящук та Оксані Ткачук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер