<

У Володимирі пневмонію діагностовано у 7 осіб, у Нововолинській лікарні – 8 хворих з таким діагнозом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:07 | 2.04.2020 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
167
/ Коментарі відсутні

Станом на 2-ге квітня Володимирі-Волинському і районі за результатами обстежень пневмонію діагностовано у 7 осіб, 4 пацієнти госпіталізовано, у Нововолинській центральній міській лікарні перебуває 8 хворих з діагнозом «пневмонія».

У Володимирі-Волинському всього використано 31 експрес-тестів на виявлення коронавірусу, повідомляють на офіційному сайті міста.

Кількість громадян, що через симптоми ГРВІ звернулися за медичною допомогою в лікарняні заклади Володимира-Волинського, становить 152 особи з міста і району, 74 із них – діти.

Зокрема, за останню добу через сімейного лікаря у Центр первинної медичної допомоги звернулися 35 осіб, в приймальне відділення Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання – 2 особи.

Загалом лікарями Володимира-Волинського проводиться спостереження за 183 особами.

Станом на 14-ту годину 2-го квітня у Нововолинській центральній міській лікарні перебуває 8 хворих з діагнозом «Пневмонія» , з них : 5 – стан середнього ступеня важкості, 3 – одужують, розповіли на сторінці Нововолинської ЦМЛ у фейсбуці.

В інфекційному відділені знаходяться 2 пацієнтів з різними проявами гострих респіраторних захворювань. Протягом доби в приймальне відділення звернувся 1 пацієнт з діагнозом «Пневмонія» – госпіталізований, пацієнти з респіраторними захворюваннями в приймальне відділення не зверталися.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця