<

У Володимирі планують встановити обладнання для керування вуличним освітленням за понад млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:11 | 28.02.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
413
/ 1 коментар

Володимирське КП «Полігон» оголосило тендер на закупівлю комплекту обладнання для мережі керування вуличним освітленням у громаді.

Попередня вартість обладнання – 1 млн 123 260 грн. Про аукціон оголосили на сайті державних закупівель.

Замовником виступає комунальне підприємство «Полігон». Уповноважена особа – Толстобрюх Віталій Аркадійович. Тендерні пропозиції можна подавати до 1-го березня. Термін постачання товару – до 31-го травня цього року.

Технічні характеристики: Комплект обладнання для мережі керування вуличним освітленням (ДК 021:2015 – 32440000-9 – Телеметричне та термінальне обладнання). Комплект складається із терміналу виконавчого пункту СЕА СУГО-Я-01 (41 шт), одного багатоканального терміналу GSM/GPRS зв’язку ДП-01 та робочої станції диспетчерського пункту з ПЗ “Диспетчеризація системи контролю і управління вуличним освітленням “Міськсвітло СЕА СУГО”, що складається з персональних комп’ютерів, спеціалізованого програмного забезпечення, терміналів багатоканального GSM/GPRS зв’язку.

Диспетчерський пункт та термінали виконавчих пунктів повинні обмінюватись інформацією між собою за допомогою GSM-GPRS зв’язку, використовувати для цього модулі інформаційної взаємодії, які входять до їх складу. Для забезпечення надійності, система повинна забезпечити одночасне використання голосового каналу GSM зв’язку з тональним кодуванням інформації, GPRS каналу зв’язку та CSD (DATA-дзвінок) каналу зв’язку. Обладнання повинне функціонувати в режимі автономно роботи, в аварійному та ручному режимах.

Як повідомив директор Полігону Володимир Собіпан у коментарі БУГу, у Володимирі є 21 трансформаторна підстанція, що живить лінії вуличного освітлення. Планується встановити комплект обладнання для дистанційного керування до кожної лінії. Відповідальна особа на відстані зможе керувати роботою вуличного освітлення з комп’ютера. Окрему посаду на підприємстві для цього вводити не будуть. Цим буде займатись енергетик Полігону.

Обладнання планують встановити до кінця року власними силами.

Читайте також:

У Володимирі планують купити два сміттєвози за 4 млн грн




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер