<

У Володимирі планують купити два сміттєвози за 4 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:40 | 22.02.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
768
/ коментарі 3

Оголосили тендер на придбання двох б/у сміттєвозів із заднім завантаженням для КП «Полігон» у Володимирі. Попередня вартість становить 4 097 440 грн.

Про аукціон оголосили 16-го лютого на сайті державних закупівель.

Комунальники хочуть придбати два б/у сміттєвози із заднім навантажувачем на базі автомобіля Renault Premium або еквівалентного. Не старшого 2010 року випуску з автоматичною коробкою передач, на дизпаливі та з пробігом – не більше ніж 180 тис. км.

Автомобіль призначений для механізованого завантаження контейнерів до 1,1 м3 в кузов сміттєвоза твердих побутових відходів, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації. Зазначається, що сміттєвоз повинен бути на шасі європейського виробника. Вантажопідйомність автомобіля не менше 6000 кг.

Торги триватимуть до 24-го лютого. Техніку мають поставити 30-го квітня цього року. Замовником виступає КП “Полігон” Володимирської міської ради, уповноважена особа – Толстобрюх Віталій Аркадійович.

До слова, аукціон може не проводитись. Переможця буде визначено за ціною, яку учасники вказують при подачі пропозиції. Це пов’язано із нерівномірним доступом учасників до торгів через нестабільність електропостачання по всій території України.




коментарів: 3
  1. А скільки часу піднімали економіку фашистських сябрів,невже не було альтернативи.

  2. Я при Шостаку робив, при Козичку, директорах, мерів поміняв. Машини як коштували мільйони так і коштують сьогодні. Новий директор, новий голова, а різниці немає. Різниця де?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер