<

У Володимирі підтримають дві молодіжні громадські ініціативи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:40 | 23.12.2020 / Володимир / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському фінансово підтримають дві ініціативи молодіжних громадських організацій. Це вирішили зробити за підсумками міського конкурсу ініціатив після засідання 22-го грудня.

Як повідомив БУГу заступник міського голови Андрій Гудим, подавалися на розгляд конкурсної комісії проєкти від ГО «Берег надії» та «Третій полк». Цьогоріч тільки дві громадські організації подались, на відміну від інших років, коли спостерігалася більша активність. Два проєкти і пройшли оцінку комісії.

Згідно з проєктом «Берегу Надії», заплановано відправлення дітей з інвалідністю на 4 дні у реабілітаційний табір. Для допомоги в організації будуть долучені волонтери з педагогічного коледжу.

Щодо «Третього полку» , то цей їхній проєкт передбачає військово-патріотичне виховання юних жителів міста і зацікавлення їх у воєнній службі в Збройних Силах України.

Згідно з проєктом, відбуватиметься навчання самообороні, поводженню зі зброєю, вчитимуть надавати першу медичну допомогу. Також проводитимуться різні спортивні змагання. Планується формування команди з 40-ка дітей віком від 10-ти до 17-ти років.

Даним проєктам передбачається фінансування до 15-ти тисяч гривень з міського бюджету. При тому самі громадські організації передбачили і своє фінансування не менше 15% від загальної суми проєкту.

Комісія планувала обрати переможця, проте вирішила, що дві подані ініціативи доволі актуальні, тому вирішила спонсорувати обидві.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер