<

У Володимирі перша група призовників відбула на строкову військову службу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 6.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1679
/ Коментарі відсутні

З 1-го жовтня розпочався осінній призов громадян України на строкову військову службу. У Володимир-Волинському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки перша група призовників на строкову військову службу вже вибула до збірного пункту.

Захід пройшов на території Володимир-Волинського РТЦК та СП. 17 юнаків з міста та району в урочистій обстановці отримали військові квитки, передає Володимир-Волинський РТЦК та СП.

Начальник РТЦК та СП звернувся до призовників зазначивши, що військова служба є почесним обов’язком кожного громадянина і висловив свої переконання, що перебування в армії надасть їм впевненості, мужності та самостійності.

Слід зазначити, що напередодні усі призовники безкоштовно пройшли ІФА-тестування. Для строковиків діють всі соціальні гарантії, є достойне речове та харчове забезпечення.

Окрім того, строковики не залучаються до виконання бойових завдань у районі проведення операції Об’єднаних сил.

Особовий склад Володимир-Волинського РТЦК та СП бажає юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця