<

У Володимирі п’яний водій намагався за 5 тисяч гривень відкупитися від поліцейських

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:14 | 30.03.2021 / Володимир / , /
Перегляди
8
/ коментарі 3

Подія трапилась 29-го березня, на вулиці Соборній у Володимирі-Волинському. 49-річний водій пропонував правоохоронцям 5 тисяч гривень хабаря, щоб уникнути відповідальності за керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

Патрульні за порушення правил безпеки дорожнього руху зупинили автомобіль САЗ по вулиці Соборній. За кермом транспортного засобу перебував 49-річний житель Володимир-Волинського району. Виявилось, що чоловік керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, – повідомляє поліція Волинської області.

За уникнення адміністративної відповідальності водій надав поліцейським неправомірну вигоду у сумі 5 тис. грн. На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Факт надання хабаря належним чином зафіксували. Гроші вилучили.  Автомобіль помістили на арештмайданчик.

На правопорушника склали адміністративні протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ст.  122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) Кодексу України про адміністративні правопорушення.  

За фактом надання хабаря поліцейським слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1  ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає,  зокрема, до  чотирьох років позбавлення волі. Триває слідство. 

Нагадаємо, за  минулі вихідні у Володимир-Волинському районі виявили нетверезого водія.




коментарів: 3
  1. 1 Цікаво,які правила дорожнього руху він порушив,що його зупинили? 2.Його зупинили на вул.Устилузькій біля автозаправки WOG,а не на вул.Соборній,автомобіль прстояв на Устилузькій більше 3 годин.P/S.Патрульна служба,що ви чудете?А,Я знаю все від А до Я,і буду звертатись у Державне Бюро Рослідувань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок