<

У Володимирі організовують акцію «Благодійна кава»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:25 | 2.12.2020 / Володимир / /
Перегляди
16
/ Коментарі відсутні

Щоб допомогти нашим бійцям, які воюють на передовій у Володимирі-Волинському організували акцію «Благодійна кава», лотами у якій буде можливість попити кави з цікавими володимирчанами.

Про акцію написала одна з організаторів Ольга Жигунова у фейсбук-спільноті «Благодійна кава».

Як зазначають організатори, проєкт триватиме кілька тижнів. Лотами у «Благодійній каві» виступатимуть живі люди, тобто можливість попити з ними кави і поспілкуватися. Охочі роблять ставки як у звичайному аукціоні, згодом обирається переможець, який оплачує лот, а далі йде на зустріч з обраною персоною.

Правила акції наступні: стартова ціна початкового лоту – 150 грн. Мінімальний крок ставки 20 грн. Може бути і вище, тільки кратно 20. Також є можливість прийняття анонімних ставок.

Крок необхідно робити в коментарі під фото. Якщо ставка не підвищується 24 години, учасник, який вказав найвищу ціну, стає переможцем. Після цього варто сплатити вказану у власній ставці суму, надіславши скрін-шот або фотопідтвердження.

Якщо для ставки впродовж 24 годин оплату не здійснено, переможцем оголошується людина, яка зробила другу за величиною ставку. Після цього лот і покупець домовляються про зустріч.

Зібрані кошти планують витратити на допомогу людям, які воюють в ООС, на передовій. Зокрема організатори хочуть закупити для них кілька електронних книг.

“На щось глобальніше можна буде сподіватися, коли буде відомо результат зустрічей”, – йдеться у дописі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця