<

У Володимирі обговорюють потребу створення комплексної схеми дорожнього руху

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:53 | 16.12.2020 / Володимир / /
Перегляди
17
/ коментарі 2

У Володимирі понад рік говорять про необхідність перепланування центрального перехрестя, де часто трапляються ДТП. Поволі наближається момент вирішення цієї проблеми.

У цьому впевнений депутат міської ради сьомого скликання Сергій Радкевич.

Він зазначив, що 27-го лютого 2020-го року на сесії Володимир-Волинської міської ради, під час зачитування запитів і звернень, він підняв питання перепланування центрального перехрестя у місті (вулиць Данила Галицького і Ковельської) і продемонстрував візуалізацію Андрія Гнатюка. Інші депутати підтримали думку, що перехрестя потребує перепланування.

З того часу проблемою нестачі знаків на головних вулицях Володимира та проблемою нефункціонального центрального перехрестя запропонували зайнятися фахівцям.

Нагадаємо, раніше БУГ повідомляв, що у Володимирі перепланують центральне перехрестя.

Так, львівською фірмою було підготовано пропозицію схеми руху центральної частини міста і запропоновано схему перепланування центрального перехрестя. Поки це робочі пропозиції і непогоджені ніким плани, проте вони можуть стати реальністю, говорить Радкевич.

Щодо схеми руху, то місто її дуже потребує. Є багато менших перехресть, проте також небезпечних.

Деяка робота ведеться. За понад пів року, зазначає Радкевич, у місті було демонтовано 300 застарілих дорожніх знаків. З них відновлено і встановлено правильно, за його даними, станом на жовтень 2020-го року, більше 10-ти відсотків.

Проте Володимиру потрібна повна діагностика усіх вулиць та перехресть для створення повної схеми дорожнього руху. У проєкті бюджету на 2021 рік планують передбачити кошти на створення такої схеми. Остаточно за проєкт повинні проголосувати депутати міськради наприкінці грудня.

Йдеться про схему руху не тільки одного центрального перехрестя вулиць Данила Галицького та Ковельської. Система дорожніх знаків та розмітка повинні відповідати стандартам у цілому місті, говорить Радкевич.

Читайте також: Шляхи перепланування найбільшого перехрестя у Володимирі-Волинському: кільце або нові світлофори і розмітка.




коментарів: 2
  1. Чи вам шось порблено з тим кільцем? По – перше: де там є місце його робити, а по-друге: ви уявляєте які тягучки з машин будуть, щоб попасти на це кільце. Нашо красти площу проїзду і стоянки, де її і так бракує. Може це все краще і дешевше розміткою і світлофорами по-розумному розрулити? Чи бюджетні гроші муляють, які треба десь роздерибанити?

  2. Як заїхати на парковку тц зі сторони луцька чи ковеля??? Ніяк або порушувати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер