<

«У Володимирі необхідно впроваджувати програми енергоефективності та переходити на індивідуальні теплові пункти», – Ярослав Матвійчук

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:09 | 8.10.2021 / Володимир / , /
Перегляди
750
/ коментарів 6

Останнім часом у Володимирі активно впроваджують проєкти в рамках Фонду енергоефективності. У студії БУГу перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук розповів, чому це вигідно та як можна ще заощадити на тарифах.

“Ми бачимо ситуацію з тарифами і розуміємо, що іншого варіанту, окрім проведення термомодернізації і ремонту відповідних будинків, встановлення індивідуальних теплових пунктів у багатоповерхівках та економії енергоносіїв – немає”, – розповів Ярослав Матвійчук в інтерв’ю журналістам БУГу.

На сьогодні міська влада Володимира підтримує відповідні державні програми, також є й міські програми. Нині активно ведеться робота по п’ятьох будинках у місті по повному комплексу термомодернізації. Окрім того, ще п’ять будинків пройшли енергоаудит і теж готуються до початку цих робіт.

“Ці заходи на потрібно буде впроваджувати в бюджетній сфері. Варто цьому приділити увагу, залучити міжнародні інвестиції, тому що ми бачимо, що нині відбувається з тарифами”, – додав заступник мера.

Крім того, міська влада допомагає й іншим багатоповерхівкам. Є ряд програм. Ті будинки, які поки що не залучають міжнародні інвестиції теж можуть брати участь у міських програмах, таких як підтримка ОСББ та тих, які перебувають під управлінням.

Більше інформації знайдете у відеоінтерв’ю з першим заступником міського голови Володимира Ярославом Матвійчуком.




коментарів: 6
  1. Чого ви мозги нам полощите-індивідуальне опаллення нас спасе- давай дозвіл.

  2. Можна взагалі не вмикати тепло,головне у вишиванці і шароварах лягати спати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа